Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Μεσιτικό Γραφείο

Πληροφορίες Σχετικά με το Μεσιτικό Γραφείο της gantas group

Μεσιτικό Γραφείο

Ο σκοπός της δημιουργίας μας είναι η διάθεση για προσφορά των πιο σύγχρονων, ολοκληρωμένων και επιστημονικά τεκμηριωμένων υπηρεσιών που αφορούν κάθε πλευρά επένδυσης ακινήτων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Η αναβάθμιση της προσέγγισης και της δημιουργημένης με τον πελάτη σχέσης είναι πρώτιστος στόχος μας. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντοτε ακριβείς, ξεκάθαροι και αξιόπιστοι απέναντι σας, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας.

Στη Θέρμη, σε μια περιοχή με συνεχείς ρυθμούς και το αρτιότερο σχέδιο ρυμοτόμησης πόλεως, τα Μεσιτικά Γραφεία Gantas Group, σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε την κατοικία σας. Η εταιρία μας έχει κατασκευάσει εντός σχεδίου σε αναπτυσσόμενη περιοχή, πολυτελείς μεζονέτες, διαμερίσματα 115-130 τ.μ. καθώς και γκαρσονιέρες ενός δωματίου.

Οι ιδρυτές και υπεύθυνοι του gantas group διαλέγουν με προσοχή τα υλικά που χρησιμοποιούν και επίσης τα τελικά προϊόντα εκτενώς.
Παρόλη την τεχνογνωσία που διαθέτουν οι άνθρωποι της εταιρίας μας, δεν διστάζουν να επενδύσουν σε ριζοσπαστικές τεχνολογίες οι οποίες εξασφαλίζουν ένα καλύτερο και προσιτό προϊόν. Εδώ στην gantas group αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αφοσιωνόμαστε σ'αυτόν.

Πωλήσεις ενοικιάσεις Επαγγελματικών Χώρων
Επχειρούμε να αναδειχτούμε σε μόνιμο και συνεχή σύμβουλο στο πλευρό καθενός που επιθυμεί να επενδύσει στο χώρο της ακίνητης περιουσίας.

 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θέρμη και γενικότερα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, στους τομείς των κτηματομεσιτικών, των ασφαλίσεων και της έκδοσης κοινοχρήστων .