Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Κατασκευαστικη Εταιρεια

Κατασκευές κτηρίων, μεζονετών και επαγγελματικών χώρων από την gantas group

Ολοκληρωμένα Έργα

Η κατασκευαστική εταιρεία "Gantas Group" μέχρι σήμερα πορεύτηκε με γνώμονες τη βελτίωση της ποιότητας των κατασκευών και το σεβασμό στο περιβάλλον. Τα επόμενα χρόνια οι εξελίξεις στον χώρο θα είναι σημαντικές με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές να κατακλύζουν την Ελληνική νομοθεσία δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στην οργάνωση στον περιβαλλοντικό προσανατολισμό και την εξοικονόμηση ενέργειας. Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι από ολοκληρωμένα έργα μας. Εδώ θα βρείτε αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της δουλειάς μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για περισσότερα δείγματα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για σχετικές πληροφορίες.

Συγκρότημα "Κωνσταντίνος Α. Γαντάς".

Μεζονέτες και διαμερίσματα υψηλής αισθητικής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, κατασκευασμένες με άριστη ποιότητα δομικών υλικών και σε συνεργασία με άριστους επιστήμονες και τεχνικούς, σε λογικές τιμές.

 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θέρμη και γενικότερα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, στους τομείς των κτηματομεσιτικών, των ασφαλίσεων και της έκδοσης κοινοχρήστων .