Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Έκδοση Κοινοχρήστων

Γρήγορα και οικονομικά με το σύστημα oiko-diaxirisi

Έκδοση Κοινοχρήστων

H εταιρεία gantas group - oiko diaxirisi είναι ένα τμήμα της gantas group που δραστηριοποιείται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο νέο Δήμο Θέρμης, με συνέπεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα. Είμαστε στη διάθεση σας, να αναλάβουμε τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας και να τη προσαρμόσουμε στο ανάλογο Πρόγραμμα Διαχείρισης που εσείς επιθυμείτε. Και όλα αυτά, γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!

Μηχανογράφηση - Έκδοση Κοινοχρήστων (Κοινόχρηστα Οικοδομών)

Ακριβής και δίκαιη κατανομή των δαπανών. Εκδίδουμε τα κοινόχρηστα της οικοδομής σας, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, με μια πολύ απλή διαδικασία. Ενα τηλεφώνημα σας ή ένα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σας, είναι αρκετό για να μας δώσετε τις δαπάνες της οικοδομής σας και να εκδώσουμε μηχανογραφικά την κατανομή των δαπανών για τα «κοινόχρηστα» έξοδα της πολυκατοικίας σας. Έχετε πλήρη εικόνα των δαπανών της οικοδομής σας (Συγκεντρωτική Κατάσταση) και κάθε διαμερίσματος ξεχωριστά (Απόδειξη Πληρωμής, Απόκομμα Διαχειριστή). Έτσι αποφεύγετε τις άσκοπες και ανεξέλεγκτες δαπάνες στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας. Θα μας βρείτε πάντα πρόθυμους να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα διαχείρισης της οικοδομής σας και ότι αφορά τα κοινόχρηστα έξοδα της.

 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θέρμη και γενικότερα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, στους τομείς των κτηματομεσιτικών, των ασφαλίσεων και της έκδοσης κοινοχρήστων .