Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Κατασκευαστικη Εταιρεια

Κατασκευές κτηρίων, μεζονετών και επαγγελματικών χώρων από την gantas group

Κατασκευαστική Εταιρεία

Η Τεχνική - Κατασκευαστική εταιρεία gantas group ειδικεύεται στην ανέγερση σύγχρονων και πολυτελών κατοικιών για πάνω από 15 χρόνια. Ξέροντας ότι οι πελάτες μας συχνά "επενδύουν" σε μας τους κόπους ίσως και μιας ολόκληρης ζωής, αντιμετωπίζουμε κάθε έργο μας, κάθε διαμέρισμα που κατασκευάζουμε, σαν να είναι δικό μας. Μέσα από την ποιοτική και άριστη κατασκευή, τις καινοτόμους ιδέες και λύσεις, με υλικά νέας τεχνολογίας καθώς και με την επιμελή και καθημερινή μας επίβλεψη, θέλουμε σε κάθε έργο να ξεπερνάμε τον πήχη που εμείς θέτουμε πολύ ψηλά.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την ικανοποίηση των αναγκών για σύγχρονη κατοικία, που επιτυγχάνουμε κατασκευάζοντας έργα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι η ανέγερση πολυτελών κτιρίων διαμερισμάτων, γραφείων και καταστημάτων σε προνομιακές περιοχές, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Κύριο μέλημά μας είναι ο ιδανικός συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας, η σωστή αξιοποίηση του χώρου και η εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών.
Επιτυγχάνουμε τον στόχο μας χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των στελεχών και των συνεργατών μας, τη διαρκή ενημέρωσή μας για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη διάθεση για σωστή δουλειά με συνέπεια και ειλικρίνεια. Κάθε έργο που αναλαμβάνει και παραδίδει η εταιρία μας υποστηρίζεται από έμπειρους σύμβουλους μηχανικούς, εξειδικευμένους τεχνικούς, αναλυτές και γνώστες της αγοράς ακινήτων.

 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Θέρμη και γενικότερα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια, στους τομείς των κτηματομεσιτικών, των ασφαλίσεων και της έκδοσης κοινοχρήστων .